Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Getuigen gezocht voor lijk Nigtevecht

Datum: 11 oktober 2007
Bron: Politie Regio Utrecht
Nigtevecht - Op de Klompweg werd op dinsdagochtend 9 oktober het stoffelijk overschot van een man gevonden. Er wordt sectie op het lichaam verricht om te onderzoeken of de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Rond 08.15 uur waren twee mannen bezig met werkzaamheden in een groenstrook aan de Klompweg. Daar troffen zij een stoffelijk overschot van een persoon aan. Zij belden de politie. De recherche heeft gedurende de gehele dag onderzoek op en rond de plaats van het aantreffen van het overschot verricht. Ook is bij omwonenden een buurt- en passantenonderzoek gedaan. Tot op heden (woensdagmorgen 10 oktober) kon de identiteit van het slachtoffer nog niet worden vastgesteld. Een helikopter werd ingezet om overzichtfoto’s van de omgeving te maken.

Aan getuigen die in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 oktober iets verdachts hebben gezien op of in de omgeving van de Klompweg in Nigtevecht wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug