Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Pool krijgt boete van 480 euro

Datum: 08 oktober 2007
Bron: Politie Regio Utrecht
Wilnis - Door de melding van een verdachte situatie liep in de nacht van zondag 7 op maandag 8 oktober een automobilist tegen de lamp.

Rond 00.30 uur kreeg de politie de melding dat op de Herenweg een auto met een Pools kenteken door enkele personen werd aangeduwd. De getuige vertrouwde het niet en belde de politie.

Op de Herenweg zagen agenten de auto rijden. Zij gaven de bestuurder, een 38-jarige Pool, een stopteken. Hij rook sterk naar alcohol. Uit de blaastest bleek dat hij te veel had gedronken en hij werd aangehouden.

Bij de ademanalyse in het politiebureau blies de Pool 535 ug/l. Bij zijn verhoor verklaarde hij aan de eind van zondagavond pech te hebben gekregen. Het lukte hen niet de auto aan de praat te krijgen. Een toevallige passant hielp hem, waarna de Pool weer was gaan rijden.

Er werd contact gelegd met een Officier van Justitie. Hij bepaalde de op te leggen boete op €480. De vrouw en vrienden van de Pool zouden zich inspannen om het geld bij elkaar te krijgen. Naast de boete kreeg de verdachte een rijverbod van vijf uur.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht