Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Jeugdbrandweer Vinkeveen in het nieuw door Fa. Zaal Jr.

Datum: 04 oktober 2007
Bron: Brandweer Vinkeveen
De jeugdbrandweer Vinkeveen is onlangs in het nieuw gestoken! Alle leden van de jeugdbrandweer hebben een jas gekregen waarmee zij goed herkenbaar zijn als lid van de jeugdbrandweer Vinkeveen. Ook de jeugdleiders zijn voorzien van een jas waarop tevens “Instructeur” is toegevoegd. De jassen zijn gesponsord door de Fa. Zaal Jr. gevestigd aan de Demmerik in Vinkeveen. De fa. Dirk Stam uit Mijdrecht heeft in overleg met de jeugdbrandweer de jassen geleverd.

De jassen zullen worden gedragen bij alle wedstrijden, excursies en andere evenementen waar de jeugdbrandweer aan deelneemt. Alle leden en jeugdleiders willen de Fa. Zaal Jr. dan ook hartelijk danken voor deze gulle gift!

De jeugdbrandweer kreeg door Fa. Zaal Jr. een 'zinloos geweld' tegel aangeboden. Deze zal bij de brandweerkazerne in Vinkeveen worden neergelegd.

Jongens en meisjes tussen de 14 en 18 jaar uit Vinkeveen of Wilnis die interesse hebben in de jeugdbrandweer kunnen een email sturen naar [email protected] Zij worden dan uitgenodigd om op een oefenavond van de jeugdbrandweer te komen kijken.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht