Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Bromfieters ervandoor na stopteken agent

Datum: 28 september 2007
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht - Op donderdagavond 27 september negeerde een bromfietser een stopteken en ging ervandoor. Hij werd later aangehouden en bekeurd.

Rond 19.50 uur zag een motoragent een jongeman op een scooter over de Anselmusstraat rijden. Hij viel op doordat hij met een snelheid van 45 km/u vlak achter een auto kleefde. De motoragent ging achter hem aan en gaf hem ter hoogte van De Brug een stopteken. De bromfietser ging vol in de remmen, schoot linksaf de wijk in en wist aanvankelijk te ontkomen.

Even later zag de agent op de Stadhouderlaan de verdachte met de scooter bij een flat lopen. Hij probeerde nog snel met de scooter in een stalling te verdwijnen, maar de agent wist dat te voorkomen. De verdachte, een 18-jarige jongeman uit Mijdrecht, werd voor controle van de scooter begeleid naar het politiebureau.

Op de rollentestbank bleek de scooter een topsnelheid van 64 km/u te hebben. De Mijdrechter kreeg bekeuringen voor het kleven achter de auto, niet voldoen aan het stopteken en een te hoge constructiesnelheid.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht