Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Grootste rookmelderalarm ooit

Datum: 26 september 2007
Bron: Brandweerman Cor
De start van de rookmeldercampagne zal in plaats van woensdag 3 oktober plaatsvinden op zaterdag 6 oktober. Op die dag zal in de Orangerie in Den Bosch op bijzondere wijze een ‘oorverdovend’ startschot gegeven voor de Nationale Rookmeldercampagne 2007. Voorafgaand zal er een persconferentie gehouden worden.

Om de aandacht van het publiek en de pers te vragen voor deze campagne, wordt er in een ludieke openingsbijeenkomst gehouden. In de Orangerie, een oude kerk aan de st. Josephstraat 15a in Den Bosch, zullen zich zaterdag 6 oktober honderden vrijwilligers verzamelen. Alle bezoekers krijgen dan een gratis rookmelder uitgereikt. Vervolgens is het de bedoeling dat alle mensen, onder regie van Brandweerman Cor, honderden rookmelders tegelijk laten piepen: Het Grootste Rookmelderalarm Ooit.
Met deze actie willen we letterlijk ‘alarm slaan’ en de aandacht vestigen op die 2 miljoen huishoudens die nog steeds geen rookmelders hebben.

Wilt u hier bij zijn, en/ of u vrouw, vrienden, buurman, opa, moeder….. Meld u aan via: www.rookmelders.nu/inschrijven.php

www.brandweermancor.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht