Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Huurconflict in Abcoude

Datum: 25 september 2007
Bron: Politie Regio Utrecht
Abcoude - Op maandag 24 september werden politiemensen naar een pand gestuurd in verband met een huurconflict. Eén van de betrokkenen werd aangehouden.

Rond 11.15 uur kreeg de politie de melding dat er problemen waren bij een pand aan de Gein Zuid. Agenten gingen ter plaatse en spraken daar met een 47-jarige man uit Abcoude, een 33-jarige vrouw uit Haarlemmermeer en een 39-jarige Amsterdammer. De man uit Abcoude verhuurde aan de andere twee een gebouw, maar had al enige tijd geen huur ontvangen. Om hen daar toch toe te bewegen, had hij de oprit naar het pand met een hooiwagen geblokkeerd. De agenten maakte de Abcoudenaar duidelijk dat het hier een civiele kwestie betrof en dat hij niet gerechtigd was de oprit geblokkeerd te houden. De Abcoudenaar zegde toe de rechtelijke weg te behandelen.

Bij navraag bij de politiemeldkamer bleek dat de vrouw uit Haarlemmermeer nog 22 boetes open had staan voor een totaalbedrag van bijna drieduizend euro. De Haarlemmermeerse werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Nadat de drieduizend euro aan het eind van de middag was betaald, mocht de vrouw het politiebureau verlaten.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht