Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Nieuw nummer ‘Politie & U’ is uit

Datum: 24 september 2007
Bron: Politie Regio Utrecht
Het nieuwe nummer van de politiekrant ‘Politie&U’ valt eind september in de brievenbus. De ‘Politie&U’ verschijnt een aantal malen per jaar en wordt huis-aan-huis in de provincie Utrecht verspreid.

In dit nummer is te lezen wat de politie doet met aangifte, hoe je aangifte moet doen en waarom je aangifte moet doen. Ook is er aandacht voor de website, ditdoenwij.nl. Op deze website informeren wij u over onze taken en werkzaamheden. Nieuw op deze website is een weblog met de belevenissen van een rechercheteam uit Nieuwegein. Daarnaast geven wij inzage hoe onderzoeken verlopen en hoe we tot oplossingen komen.

Naast de website en de politiekrant houden wij u de komende tijd ook op andere manieren op de hoogte van de werkzaamheden van de politie. Op Bingo FM en Radio M zullen in oktober en november de hele dag radiospotjes uitgezonden worden. Verder zullen gedurende een periode van zes weken stadsbussen in Utrecht en Amersfoort en streekbussen in de regio rijden met daarop uitingen van de Politie Utrecht.

Klik hier voor het vorige nummer.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht