Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Auto tegen lantaarnpaal in Mijdrecht

Datum: 20 september 2007
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht - In de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 september reed een automobilist onder invloed van alcohol tegen een lantaarnpaal.

Rond 01.15 uur kreeg de politie de melding dat een auto op de Industrieweg tegen een lantaarnpaal stond. Agenten gingen ter plaatse en troffen de auto met daarbij een 31-jarige man uit Langweer aan. De airbags van de auto waren uitgeklapt.

De Langweerder verklaarde zelf niet te hebben gereden, maar weigerde te zeggen wie dan wel achter het stuur had gezeten. De man rook sterk naar alcohol en uit de blaastest bleek dat hij beduidend te veel alcohol achter zijn kiezen had. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. De auto werd weggesleept.

Het lukte de verdachte in het politiebureau, per ongeluk of expres, meerdere malen niet de ademanalyse met goed gevolg af te leggen, waardoor het aantal ug/l niet kon worden vastgesteld. Ter bepaling van het alcoholgehalte werd bij hem een bloedproef afgenomen. Het resultaat van deze proef is binnen enkele weken bekend. Aan de hand daarvan wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Delta Glasvezel Mijdrecht Wilnis

Terug

Delta Glasvezel Mijdrecht Wilnis