Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Veiligheidswijzer 2007 De Ronde Venen

Datum: 27 augustus 2007
Bron: Gemeente De Ronde Venen

De tweede veiligheidswijzer wordt vanaf maandag 27 augustus huis-aan-huis in De Ronde Venen verspreid. Hierin vindt u een weergave van diverse maatregelen die de gemeente onderneemt om uw veiligheid te garanderen.

Voorbeelden daarvan zijn het plaatsen van camera’s in het centrum van Mijdrecht, het stimuleren van het politie keurmerk veilig wonen en het uitvoeren van diverse verkeersveiligheidsmaatregelen.

Ook treft u in de veiligheidswijzer nuttige tips om zelf mee te werken aan uw eigen veiligheid. Bijvoorbeeld wat te doen bij bezoek aan de deur, bij brandwonden of als je met de auto te water raakt? Maar ook worden tips gegeven over hoe je gezond kunt computeren en hoe kinderen veilig kunnen internetten. De veiligheidswijzer is een handig boekje om te bewaren.

De bezorging vindt deze week plaats samen met een gesealed reclamepakket. Indien u een ‘nee/nee’ of ‘ja/nee’ sticker op uw brievenbus heeft, ontvangt u de veiligheidswijzer niet. Deze veiligheidswijzer is dan gratis op te halen op het gemeentehuis.

Klik hier voor meer informatie: www.veiligheidswijzer.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug