Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gevarieerd entertainment tijdens Culinaire Venen

Datum: 27 augustus 2007
Bron: Ingezonden stukken
Mijdrecht, 27 augustus 2007 – De 2007 editie van het culinaire evenement 'De Culinaire Venen' krijgt gestalte. Maar liefst 10 restaurant- en horecabedrijven uit De Ronde Venen en omgeving presenteren op zaterdag 8 september a.s. hun gastronomisch visitekaartje aan het publiek. Het evenement begint ’s middags al om 13.00 uur en eindigt rond middernacht. Om 15.00 uur wordt de officiële opening verricht door burgemeester Burgman van De Ronde Venen. Er valt niet alleen culinair te genieten: er is ook volop aan muzikaal entertainment gedacht.

Direct na de officiële opening zetten de Zingende Serveersters de toon: al zingend zorgen zij voor een gemotiveerde bediening, nemen bestellingen op en serveren hapjes en drankjes gedurende een aantal over de dag verspreide optredens. Om 16.00 uur laat een close-up magician bezoekers van de Culinaire Venen versteld staan van spectaculaire tafelgoochelkunsten. Om 17.00 uur verzorgt de bekende zangeres Anita Meyer een spetterend optreden op het Raadhuisplein en om 19.00 uur kruipt DJ Chiel achter de mengtafel. Vanaf 20.30 uur biedt Chastity een spetterend optreden met diverse bekende dance classics en up tempo nummers. Om 22.30 uur verzorgt de getalenteerde Robert Leroy, inmiddels niet meer alleen lokaal maar ook nationaal bekend, een geweldige muzikale afsluiting van de dag.

Gedurende de gehele middag en avond kunnen bezoekers proeven van een uitgebreid assortiment exquise gerechtjes, alledaagse schotels, bijzondere gefrituurde hapjes en bijbehorende drankjes. Afrekenen gebeurt met bonnen, die bij de kassa op het Raadhuisplein kunnen worden aangeschaft à 2 euro per stuk. Voor- en nagerechtjes kosten ca. 1-2 bonnen per stuk, hoofdgerechtjes gemiddeld 3-4 bonnen. Van de opbrengst van het evenement gaat een deel naar het goede doel; dit jaar is gekozen voor Kika, kinderen kankervrij. Kijk voor meer informatie op www.culinairevenen.nl.

De Culinaire Venen is een initiatief van Lionsclub Mijdrecht-Wilnis en wordt mede georganiseerd door Invisible Organizing en Homan Elektrotechniek. Een groot aantal sponsors steunt het evenement, waaronder Brand Bier, BVCM+, Rabobank, AD Nieuwsmedia, Datamail en Schadenet Kranenburg.

Het team van 0297-online.nl zal aanwezig zijn om foto's te maken van dit geweldige culinaire evenement.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34De Mijdrechtse Kluis

Terug

De Mijdrechtse Kluis