Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Nieuwe hoogwerker Ronde Venen officieel overhandigd - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Nieuwe hoogwerker Ronde Venen officieel overhandigd

Datum: 07 juli 2007
Bron: www.petershotnews.nl
Mijdrecht - Zaterdagmiddag 7 juli is de nieuwe hoogwerker van de brandweer De Ronde Venen officieel overhandigd aan de brandweer van De Ronde Venen.

Na een toespraak van o.a. de postcommandant, de leverancier en het bedrijf dat de opbouw heeft verzorgd (Algebra) werd de sleutel door de Burgemeester overhandig aan brandweercommandant Lex Tillart.

Aan de leden van de werkgroep die het hele project gedurende 3 jaar hebben begeleid werden dasspelden en brandweerriemen uitgereikt en werd er een dankwoord door de heer Tillart gesproken.

Dit alles gebeurde bij de brandweerkazerna van Mijdrecht. Er was een groot zeil over de hoogwerker gespannen zodat hij officieel getoond kon worden. De burgemeester was een van de gelukkige die als eerste naar boven mocht.

De hoogwerker zal de komende weken nog op de laatse punten nagekeken worden en zal vanaf 1 augustus 2007 in gebruik genomen worden.

Foto's: Peter Bakker (A-side media

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht