Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Inbrekers Super de Boer lopen tegen de lamp - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Inbrekers Super de Boer lopen tegen de lamp

Datum: 18 juni 2007
Bron: Politie Regio Utrecht
Vinkeveen - In de vroege ochtend van zondag 17 juni liepen drie inbrekers tegen de lamp.

Rond 06.35 uur surveilleerden agenten aan de achterzijde van winkels aan de Plevierenlaan. Bij een winkel stond een auto geparkeerd  en de agenten zagen dat een deur van de winkel was opengebroken. Een agent liep de winkel in en trof daar drie gemaskerde mannen aan. Die zetten het direct op een lopen en de agenten gingen achter hen aan.

Eén van de verdachten, een 27-jarige Amsterdammer, kon na een korte achtervolging op de Pijlstaartlaan worden aangehouden. De andere twee wisten aanvankelijk te ontkomen. De auto werd in beslag genomen.

Door meerdere eenheden werd uitgebreid naar de verdachten gezocht. Daarbij werd ook een politiehond ingezet. Ook dit leidde nog niet tot de opsporing van het tweetal.

Rond 08.30 uur meldde een getuige dat hij twee mannen langs de Provincialeweg N201 had zien lopen. Politiemensen gingen ter plaatse en zij troffen de verdachten, twee mannen van 21 jaar uit Amsterdam, inderdaad op de Ir. Enschedeweg in Wilnis aan. Zij werden herkend als de twee gezocht verdachten, werden aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Het drietal is in verzekering gesteld.

De auto bleek van diefstal afkomstig. De drie verdachten bleken in de winkel kasten te hebben opengebroken. Zij zijn in verzekering gesteld. Het onderzoek naar hen wordt voortgezet.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht