Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

De Zomerse 50 op Midpoint FM

Datum: 16 juni 2007
Bron: Midpoint FM & TV
Volgens de kalender begint de zomer op 21 juni, maar bij Midpoint is dat al op 17 juni. Wij luiden dan de zomer in met de Zomerse 50.
Iedereen kent ze wel, de plaatjes die populair waren in het zonnige zuiden of gewoon aan de Vinkeveense Plassen.
Hits als Dolce Vita van Ryan Paris, O-Zone met Dragosta din tei of Gigi l’amorosso van Dalida, Happy Children van P-Lion, Matia Bazar met Ti Sento.

Klik hier voor het complete overzicht.


In de afgelopen weken hebben de luisteraars van Midpoint hun favoriete vakantieplaten door kunnen geven, en hieruit is een zomerse lijst ontstaan.

Klik hier voor het complete overzicht.

Op zondag 17 juni tussen 14.00 en 18.00 uur komen de 50 meest gekozen platen voorbij bij Midpoint FM, te beluisteren op 105.6 in de ether en 101.9 op de kabel.
En Midpoint doet meer: tussen 18 en 30 juni geven wij kaarten weg voor de Q-Music Party op 30 juni, dit in samenwerking met Party- en Congrescentrum de Meijert in Mijdrecht.

Hou vanaf 18 juni Midpoint radio en tv in de gaten en kijk ook op www.midpoint.fm.

Midpoint fm & tv is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers, dus ben je op zoek naar een leuke hobby en vind je radio of televisie wel interessant, neem dan contact met ons op.
Je kunt tijdens kantooruren terecht op telefoonnummer 0297 – 286004 of mailen naar [email protected] of [email protected]

Klik hier voor het complete overzicht.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34De Mijdrechtse Kluis

Terug

De Mijdrechtse Kluis