RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Rabobank Rap & Ruigrace gaat weer van start

Datum: 30 april 2007
Bron: Ingezonden stukken
Beste ondernemer, vereniging, stichting, bewoner etc. uit De Ronde Venen, dit jaar vindt de Rabobank Rap & Ruig Race plaats op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2007.

De locatie waar “geracet” gaat worden is zandeiland 1 te Vinkeveen. Voor de mensen onder ons die nog niet weten wat de Rabobank Rap & Ruig race inhoud een kleine omschrijving.

U heeft een bouwteam nodig bestaande uit 8 personen die op zaterdag 30 juni 2007 in 12 uur een vaartuig dienen te bouwen. Snel of origineel. Deze boot wordt gemaakt uit een pakket met materialen, aangezien het pakket ieder jaar anders is zult u creatief moeten nadenken over het resultaat.

Op zaterdag 30 juni wordt gestart met de bouw vanaf 11.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds. Tijdens de bouwactiviteiten zullen controleurs langs komen om te kijken of u zich aan de regels houdt. Een regel waar dit jaar zeer streng op gecontroleerd gaat worden is dat er geen materialen worden gebruikt buiten het bouwpakket. Deelnemers die hier wel voor kiezen kunnen niet meedingen voor de snelheidsprijs. Alle extra materialen die gebruikt worden ter verfraaiing van de boot zijn wel toegestaan.

Op zondag 1 juli 2007 dient u ervoor te zorgen dat de boot op zandeiland 1 komt. Een jury zal de boten beoordelen en daarna wordt er “geracet” tegen elkaar. Dit alles onder begeleiding van een hapje, drankje en een stukje muziek wat aanwezig zal zijn op zandeiland 1.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten neemt u dan contact op met het organisatiecomité van de Rabobank Rap & Ruig race namens de ondernemersvereniging één Vinkeveen tel.nr. 0297-385252 vraag naar Youri Lieberton of e-mail: [email protected].

U kunt zich ook inschrijven via de website: www.rapenruig.nl

Zorg dat u op tijd bent want er is maar een beperkt aantal deelnemers mogelijk

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Skischool Amstelveen, skiles indoor skibaan

Terug

Skischool Amstelveen, skiles indoor skibaan