Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Inbreker aangehouden op Eiland 1 Vinkeveen - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Inbreker aangehouden op Eiland 1 Vinkeveen

Datum: 18 april 2007
Bron: Politie Regio Utrecht
Vinkeveen - Nadat op dinsdagmiddag 17 april bij een inbraak het alarm was afgegaan, kon korte tijd later dankzij een getuige een verdachte worden aangehouden.

Rond 15.15 uur kreeg een 52-jarige Vinkeveense eigenaar van een horecagelegenheid op eiland 1 aan de Molenkade de melding dat het inbraakalarm van zijn zaak afging. De man bevond zich in Vinkeveen, sprong op de fiets en racete naar het eiland. Hij reed over het pad van de camping dat naar het eiland leidde en toen hij bijna bij het eiland was, kwam hij twee hardlopende mannen tegen, die kennelijk van het eiland kwamen. De Vinkevener reed door.

Op het eiland zag hij dat er in zijn pand was ingebroken, maar dat de verdachten kennelijk waren gevlucht toen het alarm afging. Zij hadden nog geen kans gezien iets te stelen.

Op de camping sprak de Vinkevener een getuige. Die verklaarde dezelfde verdachten op het pad te hebben zien lopen. Vervolgens ging de Vinkevener terug naar huis.

Korte tijd later werd hij door de getuige gebeld. Hij zag één van de verdachten, een 26-jarige Pool, op de Winkeldijk lopen. De 52-jarige man ging direct ter plaatse en samen met de getuige hielden zij de verdachte aan. Daarna belden zij de politie.

De verdachte werd overgedragen aan de politie. Hij bleek met een bestelbusje te zijn gekomen. De bestelbus werd voor nader onderzoek in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. Hij is daar ingesloten en in de loop van de avond in verzekering gesteld. Naar de aangehouden verdachte en zijn vermoedelijke compagnon wordt het onderzoek voortgezet.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht