Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Ongeval beknelling zorgt voor veel verkeersoverlast N201 - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Ongeval beknelling zorgt voor veel verkeersoverlast N201

Datum: 13 april 2007
Bron: Jeroen van Seben
De Kwakel - Vrijdagmiddag omstreeks 14:45 uur werden de Uithoornse brandweerlieden opgeroepen voor een ongeval met beknelling op de N201 ter hoogte van De Kwakel.

Daar waren door nog onbekende oorzaak, twee voertuigen met elkaar in aanrijding gekomen. Nadat de brandweer beide voertuigen had veiliggesteld bleek dat het niet om een beknelling ging en dat de ambulanceverpleegkundige het niet nodig vond om slachtoffer rechtstandig uit het voertuig te halen.

De brandweer, kon na het verlenen van diverse hand en span diensten, weer retour naar de kazerne. Twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

De ongevallendienst van Politie Noord Holland Noord heeft het ongeval in onderzoek. De Amsterdamse ongevallenanalisten zijn deze dagen in opleiding, waardoor een team uit Noord Holland Noord de taken even over zal nemen.

Het overige verkeer heeft ernstige hinder ondervonden van het ongeval. De n201 richting Uithoorn is vanaf de Legmeerdijk afgesloten. Ook in de richting van Aalsmeer is de n201 gestremd!

Foto's: Jeroen van Seben

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht