RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Brandweerdag dit jaar op zaterdag 8 september bij jubilerende brandweerpost Wilnis

Datum: 23 maart 2007
Bron: Ingezonden stukken
Brandweer Wilnis viert dit jaar z’n 60 jarig jubileum. Een van de jubileum-activiteiten is het organiseren van de brandweerdag. Deze zal in en rond de brandweerkazerne in Wilnis plaatsvinden. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang om u ook dit jaar weer een leuke, gezellige en leerzame familiedag aan te bieden. U kunt kennis maken met alle facetten van het boeiende brandweervak en voor menigeen wordt de droom “later wordt ik brandweerman” een dag waarheid.

Er worden demonstraties gegeven door o.a. de jeugdbrandweer en duikers. De Rondeveense brandweeruitrusting wordt getoond, waaronder de nieuwe hoogwerker!!! Er wordt voorlichting gegeven en natuurlijk staat een ritje met een echte brandweerauto op het programma. Er zijn nog gesprekken gaande met diverse hulpverleningsorganisaties, waaronder de ambulancedienst en de politie, om zich te presenteren waarbij u van het nodige spektakel bent verzekerd.

Ook wordt er op 8 september gebouwd. De hele dag krijgt de jeugd de kans om al timmerend en zagend hun droomhuis te bouwen. Misschien wel een brandweerkazerne of een heel dorp. De bouw zal op een sensationele wijze worden afgesloten.

Kortom: 8 september 2007 vrijhouden voor de brandweerdag in Wilnis.

U wilt toch niet dat u of uw kinderen van een ander moeten horen hoe geweldig het was!!!!!!

Bezoek ook de tentoonstelling “Brandweer De Ronde Venen, van toen naar nu” van 28 april t/m 13 mei a.s. in het fort bij Uithoorn.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug