Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Zinderende modeshow in de Meijert - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Zinderende modeshow in de Meijert

Datum: 23 maart 2007
Bron: Ingezonden stukken
Afgelopen woensdagavond, de eerste dag van de lente, vond er in Partycentrum de Meijert een modeshow plaats van lingerie speciaalzaak Bonne Nuit en kledingzaak B- in Fashion. Beide zaken zijn géén onbekenden voor de meeste mensen in de Ronde Venen maar ook ver daarbuiten.

De avond werd geopend door een spectaculair optreden van Showballet Nicole. Na dit optreden werden de dames en enkele heren in de zaal verrast met de nieuwste voorjaarscollectie van B- in fashion. De merken die geshowd werden zijn onder ander: Kuxo, Patrizia Pepe, Marlboro Classic, Sticky Fingers en nog vele mooie merken.

Na het eerste blok showden de prachtige mannequins de nieuwste lingerie en badkleding van Bonne Nuit. Prachtige bikini’s en lingerie van o.a. Prima Donna, Je Suis, Gideon Oberson en natuurlijk verrassende en spannende bikini’s en lingeriesetjes van de afgelopen week uitgeroepen zakenvrouw van het jaar: Marlies Dekkers.

Om het geheel een zomers tintje te geven showden de dames ook de mooiste zonnebrillen uit de collectie van Hans Winters, ook gevestigd in de Ronde Venen.

Kortom een zeer gewaagde en spannende avond. Om een indruk te krijgen van de collecties die deze avond geshowd zijn kunt u terecht op www.meijert.nl en natuurlijk kunt u ook in beide zaken terecht om de collecties te bewonderen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht