Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Verkeerstwist mondt uit in matpartij - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Verkeerstwist mondt uit in matpartij

Datum: 23 februari 2007
Bron: RTV Utrecht

MIJDRECHT - Bij een verkeersconflict woensdagmiddag omstreeks 15.25 uur  liepen de gemoederen zodanig op dat een 55-jarige man en een 35-jarige man, beiden uit Wilnis, zijn aangehouden op verdenking van mishandeling.

Tussen de bestuurder van een bestelbus, een  31-jarige man uit Amsterdam, en diens bijrijder, een 20-jarige man uit Amsterdam, was een woordenwisseling ontstaan met de twee aangehouden mannen. Aanleiding was dat de 31-jarige Amsterdammer voor het afleveren van een pakket zijn bestelbus op de Dorpsstraat had gezet. Die blokkeerde hierdoor de vrije doorgang voor het bouwverkeer waaronder een vrachtwagen geladen met zand.

De 35-jarige Wilnisser vroeg de bestuurder van de bestelwagen deze direct weg te halen. Hij deed dat kennelijk niet vlug genoeg naar de zin van de 35-jarige man, die even later werd bijgestaan door de 55-jarige man.

Tussen de vier ontstond enig duw- en trekwerk waarbij de 20-jarige lichte verwondingen opliep. De twee Amsterdammers deden vervolgens aangifte op het bureau.

Na het noteren van verklaringen van twee getuigen, besloot de politie tot arrestatie van de twee Wilnissers. Na onderzoek en het opnemen van de verklaringen werden de twee Wilnissers weer in vrijheid gesteld.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht