RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie zoekt getuigen ongeval Bozenhoven/Viergang

Datum: 26 december 2006
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht - Op de kruising Bozenhoven – Viergang heeft vrijdag 22 december een aanrijding plaatsgevonden tussen een automobilist en een voetganger.

De politie kreeg omstreeks 17.50 uur de melding dat op de T-kruising een voetganger was aangereden en gewond was geraakt. Toen de politie ter plaatse kwam, verleenden omstanders eerste hulp. Het slachtoffer, een 18-jarige man uit Mijdrecht, is met een gebroken kaak en sleutelbeen per ambulance naar het AMC in Amsterdam vervoerd.

De Verkeerspolitie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Wel werd duidelijk dat de automobilist, een 44-jarige man uit Vinkeveen, vanuit Mijdrecht richting Wilnis reed en ter hoogte van de kruising een aanrijding met de voetganger niet kon voorkomen. Personen die ooggetuige zijn geweest van de aanrijding, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie van het district Rijn & Venen, via tel: 0900-8844.

Aanhouding
Een 35-jarige vrouw uit Mijdrecht die omstreeks 18.10 uur bijna een agent omver reed die bij de wegafzetting bij het ongeval stond, is aangehouden voor rijden onder invloed en het rijden met een ingevorderd rijbewijs. De vrouw gaf laat gehoor aan het stopteken van de agent en het verzoek om een andere route te nemen. Ze reed hem bijna aan. Toen hij haar aansprak, rook hij alcohol waarop zij moest blazen. Ze zette het op een rennen, maar werd op de Proostdijstraat alsnog aangehouden. Op het politiebureau blies ze 420 ug/l. Daar bleek ook dat haar rijbewijs al eerder was ingevorderd.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug