RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie vraagt getuigen verkeersruzie Vinkeveen

Datum: 13 november 2006
Bron: Politie Regio Utrecht
Vinkeveen - De politie onderzoekt een bedreiging en vernieling die plaatsvond op zaterdag 7 oktober omstreeks 10.00 uur op de provinciale weg N201 ter hoogte van de busbaan. Bij het incident waren een 61-jarige automobilist uit Maarssen en een 32-jarige vrachtwagenbestuurder uit Vinkeveen betrokken.

De twee reden achter elkaar over de Provinciale Weg N201 in de richting van de Rijksweg A2. De Vinkevener ergerde zich kennelijk aan het rijgedrag van de Maarssenaar die voorop reed, want net na een brug haalde de Vinkevener de Maarssenaar rechts in via de busbaan in en ging voor de Maarssenaar rijden en dwong hem te stoppen midden op de drukke N201. De Vinkevener stapte vervolgens uit en bedreigde de Maarssenaar en sloeg tegen diens de auto.

De Vinkevener heeft een afspraak om later deze week een verklaring af te leggen op het politiebureau. Om meer duidelijkheid te krijgen over wat zich heeft afgespeeld, vraagt de politie getuigen contact op te nemen met de politie district Rijn &Venen: 0900 - 8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug