RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Ernstig ongeval Watsonweg / Boterdijk Uithoorn

Datum: 21 oktober 2006
Bron: Jeroen van Seben
Uithoorn - Zaterdagavond rond 22.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een frontale aanrijding met beknelling op de Watsonweg in Uithoorn.

Daar was een bestuurder van een bestelbusje door nog onbekende reden de macht over het stuur verloren waarna hij de stoeprand heeft geraakt. Vermoedelijk is hij daarna 180 graden gedraaid en vol in de flank gereden door een tegemoetkomende auto. Er was geen sprake van een beknelling maar wel van een aantal gewonden. Meerdere ambulances, twee brandweer voertuigen en een zestal politiewagens zorgden voor de hulpverlening. Standaard is dat er bij een ongeval met beknelling ook een politie kraanwagen gestuurd wordt, ook deze was niet nodig.

De ravage ter plaatse was groot doordat de deuren van de bestelwagen door de klap ontzet waren waardoor de gehele lading (installatie benodigdheden) over 100 meter verspreid lagen.

De technische verkeersongevallendienst van politie Amsterdam-Amstelland heeft de zaak in onderzoek. Beide voertuigen moeten als total - loss beschouwd worden.

Foto's: Jeroen van Seben
www.petershotnews.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug