RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vermissing meerderjarige verstandelijk gehandicapte vrouw in Aalsmeer

Datum: 18 oktober 2006
Bron: Politie Regio Amsterdam
Sinds 14:15 uurwoensdagmiddag wordt in Aalsmeer de 22-jarige Jolanda vermist. Tijdens een begeleiding wist zij zich in een onbewaakt ogenblik aan haar begeleidster te onttrekken.

Jolanda is een matig verstandelijk gehandicapte vrouw van 22 jaar oud met de verstandelijke vermogens van een vijfjarige.

Zij heeft een opvallend postuur waarbij haar bovenlijf vrij fors gebouwd is. Haar onderbenen daarentegen zijn extreem slank en in lichte x-vorm. Ook heeft zij vrij slanke handen en voeten.

Jolanda verblijft in een begeleid wonen project. Heeft in principe vrije in en uitgang uit de woning maar doet dit nooit zelf. Zij gaat altijd onder begeleiding omdat zij verkeersgevaarlijk is. Vermiste heeft wel "dwaalgedrag". Als zij iets niet snapt kan ze heel snel met haar oogleden gaan knipperen . Jolanda is aanspreekbaar maar zegt niet veel.

signalement: - volslank - lichtbruin halflang haar, loszittend met middenscheiding - ca. 95 kilo - bleek gelaat - grijs/groene ogen - breed hoofd - donkere wekbrauwen - voortuitstekende kin - spraak op niveau van 5 jarige Zij was gekleed in een: - donkerblauw spijkerjack - daaronder lichtblauw spijkerjack - t-shirt met meerdere kleuren vlekken Jolanda reed op een opvallende fiets!!! Donkergroen of donkerblauw van kleur fiets is van het merk Chopper.

Model met lage instap, lang zadel met rugsteuntje.

Een ieder die informatie heeft over de verblijfplaats van Jolanda wordt dringend verzocht telefonisch contact op te nemen met de politie via 0900-8844

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug