RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vele auto's vernield in Mijdrecht

Datum: 17 oktober 2006
Bron: Politie Regio Utrecht
Mijdrecht - Tussen zondagmiddag 15 oktober en maandagmorgen 16 oktober zijn in Mijdrecht meerdere auto’s vernield. De politie doet onderzoek.

De politie heeft circa 20 aangiftes ontvangen van vernielde auto’s die geparkeerd stonden op de Steven van Rumelaerstraat, Van Ruweelstraat, Houtzaagmolen, Proostdijstraat en de N. van der Steenstraat. De auto’s zijn bekrast en de schade is fors. Door een getuige zijn twee jongens op de fiets gezien die één van de auto’s bekrasten. Het gaat om:

  • Een jongen tussen de 12-14 jaar, normaal postuur, 1.60 – 1.65 meter lang, kort donker haar, mogelijk een slotjesbeugel, droeg een lichte gewatteerde winterjas en een blauwe spijkerbroek. Hij reed op een donkere kleine herenfiets.
  • Een licht getinte jongen tussen 10-12 jaar oud, slank postuur, 1.40- 1.50 meter lang, zwart, iets langer, steil haar, hij droeg een donkerkleurige jas en fietste op een sportieve kinderfiets.

    Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met het politiedistrict Rijn & Venen, via tel: 0900-8844. Ook autobezitters die gedupeerd zijn, maar nog geen aangifte hebben gedaan, wordt verzocht dit te doen bij de politie.
  • laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34    Terug