Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Inzet politie tijdens Oud en Nieuw in De Ronde Venen

Datum: 20 december 2012
Bron: Gemeente De Ronde Venen

De politie in De Ronde Venen zet zich ook dit jaar weer in om samen met partners een bijdrage te leveren aan een veilig en feestelijk verloop van de jaarwisseling. De politie is voldoende aanwezig op straat om eventuele escalaties te voorkomen en daders van strafbare feiten aan te houden. De politie is extra alert op vernielingen, brandstichting en geweldpleging tegen hulpverleners zoals brandweer, politie en ambulancepersoneel.De politie in De Ronde Venen zet zich ook dit jaar weer in om samen met partners een bijdrage te leveren aan een veilig en feestelijk verloop van de jaarwisseling. De politie is voldoende aanwezig op straat om eventuele escalaties te voorkomen en daders van strafbare feiten aan te houden. De politie is extra alert op vernielingen, brandstichting en geweldpleging tegen hulpverleners zoals brandweer, politie en ambulancepersoneel. Wat kunt u doen? Bent u getuige van een vernieling, brandstichting of een situatie waarbij hulpverleners belaagd worden?

  • Bel direct 1-1-2;
  • Probeer foto’s te maken van de dader(s). De foto’s en/of filmpjes voor de politie kunt u uploaden via http://www.politie.nl/melden;
  • Meld u bij de politie als getuige; Kent u de dader en wilt u liever anoniem blijven?Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via tel. (0800) 7000.

 

Voor meer tips over wat u kunt doen voor meer veiligheid op straat, kijk op www.nederlandveilig.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht