RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Jamai geeft aftrap Veilig oversteken in Vinkeveen

Datum: 21 september 2006
Bron: www.petershotnews.nl
Kinderen in Nederland gingen op 21 september tijdens de actiedag ‘Op voeten en fietsen naar school’ massaal met de fiets of lopend naar school. Op deze dag werd op ruim 2000 basisscholen in Nederland speciale aandacht besteedt aan hoe kinderen veilig kunnen oversteken bij hun school. Deze Veilig Verkeer Nederland actie vindt voor de vierde keer plaats en wordt georganiseerd in samenwerking met de vereniging Klimaatverbond Nederland.

Onder het motto “Samen staan we sterk” deelden vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland, verkeersbrigadiers, politie en burgemeester en wethouders, op scholen over het hele land pamfletten uit aan weggebruikers. Zij werden geattendeerd op de gevaren rondom het oversteken van de schoolgaande kinderen en de werkzaamheden en de bevoegdheden van de verkeersbrigadiers.

Jamai gaf aftrap in Vinkeveen
Dit jaar vond in Vinkeveen op basisschool Sint Jozef de landelijke aftrap plaats. In aanwezigheid van Joop Goos directeur van Veilig Verkeer Nederland en de wethouder Verkeer van Vinkeveen, de heer J.Dekker, zal met de kinderen op een ludieke manier aandacht worden besteed aan “Veilig oversteken”. Na het uitdelen van de pamfletten gaf Jamai de aftrap van de landelijke campagne.

De foto's van deze actie staan in het fotoalbum op www.0297-online.nl. Klik hier voor het fotoalbum.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug