Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
EHBO oefening Mijdrecht groot succes - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

EHBO oefening Mijdrecht groot succes

Datum: 05 september 2006
Bron: www.petershotnews.nl
Mijdrecht/Wilnis - Maandagavond heeft er een grote EHBO oefening plaats gevonden bij Auto Bersan aan de Handelsweg in Mijdrecht.

In samenwerking met de brandweer van Mijdrecht en Wilnis was er een ongeval in scène gezet.

Er was een lekkend vat met een onbekende gevaarlijke stof in de werkplaats. Daarbij raakte meerdere personen bedwelmt door de gassen die ontstonden.

In totaal waren er 6 lotus slachtoffers. Eén slachtoffer was van de trap afgevallen en had een gat in haar hoofd. Een man had met slijpen een splinter in zijn oog gehad en had het erg benauwd gekregen.

Er was ook een werkplaatsmedewerker onder hefboom terecht en had hierbij ook nog een onderdeel op zijn lichaam gehad die uit de auto gevallen was bij de reparatie.

Verder lag er nog een slachtoffer boven in het magazijn en een achter de deur en had een vrouw accuzuur over haar handen gekregen.

In de evalutie kwam men tot de conclusie dat er door de EHBO goed gehandeld is.

Foto's: Peter Bakker (A-side media) &
Arno Moen (Midpoint FM & TV)

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht