Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Foto update: Loods volledig uitgebrand Uithoorn - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Foto update: Loods volledig uitgebrand Uithoorn

Datum: 23 augustus 2006
Bron: www.petershotnews.nl
Uithoorn - Woensdagmorgen om 03.00 werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een loods aan de Wilhelminakade in Uithoorn. Bij de brand vielen geen slachtoffers. Er is alleen materiële schade.

In de loods, die op de nominatie stond om te worden gesloopt, waren geen bedrijfsactiviteiten meer en werd gebruikt voor opslag. Er stonden onder andere een auto en een caravan in. Ook was er een kleine werkplaats ingericht. Bij aankomst van de brandweer was er al sprake van een uitslaande brand.

Tijdens de brand sprong er een gasleiding die later door het gasbedrijf werd afgesloten. Om 04.00 uur was de brand onder controle. De brand vormde geen bedreiging voor de nabij gelegen woningen.

Na metingen door de Adviseur Gevaarlijke Stoffen van de brandweer bleek, dat er asbest aanwezig was in de naar beneden gekomen dakplaten.

Door het bluswater is het gevaar van verspreiding van het asbest goeddeels tegengegaan. Het terrein rond de loods is afgezet en zal spoedig worden schoongemaakt door een daarin gespecialiseerd bedrijf.

Voor het blussen van het pand kreeg de brandweer Uithoorn assistentie van Aalsmeer en Amstelveen.

Foto's: Peter Bakker (A-side media) &
Jeffrey Koper (Brandweer fotograaf Haarlemmermeer)

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht