RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vele woninginbraken in Westerheul Vinkeveen

Datum: 23 augustus 2006
Bron: Politie Regio Utrecht
Vinkeveen - De politie heeft dinsdag 22 augustus tien aangiftes opgenomen van woninginbraken of pogingen van woninginbraken. De woninginbraken zijn allen gepleegd in de wijk Westerheul in de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 augustus.

Zoals gebruikelijk heeft de politie een buurtonderzoek ingesteld en bekijkt de politie alle aangiftes op opsporingsindicatie. De afdeling Forenische Opsporing heeft eventuele sporen veiliggesteld. Daarnaast krijgen naaste buurtbewoners van benadeelde woningen tips en advies over maatregelen die getroffen kunnen worden om een woninginbraak te voorkomen.

Heeft u in de nacht van maandag op dinsdag verdachte persoon/personen of voertuig(en) gezien, neem dan alstublieft contact op met het wijkteam De Ronde Venen via 0900-8844.

Wat kunt u doen?
In de situatie waarbij u getuige bent van een woninginbraak, belt u dan naar 112. Hiermee vergroot u de kans dat de politie een woninginbreker op heterdaad kan aanhouden. Bent u slachtoffer geworden van een woninginbraak of poging van woninginbraak, doet u dan altijd aangifte. Hiermee krijgt de politie in ieder geval een beter beeld van waar de criminaliteit zich afspeelt en kan er gericht gesurveilleerd worden.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug