RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie zoekt doorgereden bestuurder De Hoef

Datum: 17 augustus 2006
Bron: Politie Regio Utrecht
Amstelhoek/De Hoef - De politie zoekt de bestuurder van een personenauto die betrokken is geweest bij een ongeval op vrijdagavond 11 augustus op de Kromme Mijdrecht, liggend tussen de Mennonietenbuurt in Amstelhoek en De Hoef Oostzijde in De Hoef.

De bestuurder reed over de Kromme Mijdrecht, komende vanuit de richting van Amstelhoek en rijdende in de richting van De Hoef. De bestuurder is tegen een lantaarnpaal aangereden die hierdoor afbrak. Daarna raakte de bestuurder een brievenbus en ploegde door een tuin. Er ontstond ook schade aan de personenauto van de onbekend gebleven bestuurder en een band raakte lek. Ondanks de schade en de lekke band verliet de bestuurder de plaats van het ongeval. De bestuurder is weggereden over De Kromme Mijdrecht in de richting van de Oude Spoorbaan in De Hoef. De bestuurder reed in een bronskleurige personenauto van het merk Audi type 80.

Als u informatie heeft over de bestuurder of de personenauto (weet u waar de auto nu is, of waar de auto ter reparatie is aangeboden?) wordt u gevraagd contact op te nemen met de politie De Ronde Venen, telefoonnummer 0900 - 8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug