RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Dief aangehouden Vinkeveen

Datum: 14 augustus 2006
Bron: Politie Regio Utrecht
Vinkeveen - Vrijdagavond 11 augustus meldden zich enkele aangevers bij de politie; zij hadden eerder gestolen goederen op een eiland in de Noordplas van de Vinkeveenseplassen aangetroffen. Ook hadden zij zicht op een verdachte.

De goederen waren in de avond van 9 augustus en nacht van 10 augustus ontvreemd. Vrijdagavond omstreeks 19.00 uur kreeg de politie de melding dat de gedupeerden hun spullen én een verdachte hadden aangetroffen. Agenten zijn daarop samen met de aangevers naar het betreffende eiland gevaren, waar zij een groep van circa zes mensen aantroffen. Deze mensen wezen een 39-jarige man aan die in een aangemeerde boot zat. Een aangeefster uit Vinkeveen gaf aan dat haar cd-radio in de boot van de verdachte lag. De politie hield de man, een 39-jarige inwoner van Vleuten, aan en bracht hem over naar het bureau.

Op het eiland werden in een hok diverse goederen aangetroffen, die de groep aangevers herkenden als hun eigendom. In de boot van de man werden meerdere vermoedelijk gestolen goederen aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek. De goederen zijn bijna allemaal terug naar de rechtmatige eigenaars.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug