RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Hulpdiensten rukken uit voor naakte vrouw in Vinkeveen

Datum: 02 augustus 2006
Bron: www.petershotnews.nl / AD
Vinkeveen - Een naakte vrouw heeft de hulpdiensten woensdagavond in Vinkeveen handen vol werk bezorgd.

Een voorbijganger zag dat een vrouw op de Ringdijk haar kleren uittrok en op een ’verontrustende’ manier in het water sprong. Hij verloor haar uit het oog en waarschuwde de politie.

De duikers van de brandweer, de politie en de ambulance rukten meteen uit om de vrouw te zoeken. In eerste instantie dacht de politie aan een zelfmoordpoging.

Na een kwartier kwam echter vanuit Bar ’t Kruytvat aan de Herenweg in Vinkenveen de melding binnen dat een naakte vrouw de bar was binnen komen lopen.

De politie ging direct kijken en het bleek inderdaad om de gezochte vrouw te gaan. De vrouw is aangehouden en door een ambulance meegenomen. ,,De vrouw zit psychisch wat moeilijk in elkaar. We hebben haar hulp aangeboden, maar we weten niet waarom ze in het water is gesprongen,’’ zegt de politiewoordvoerster.

(De foto's van de vrouw te water zijn er (nog) niet. Ik heb zelf geen foto's gemaakt, dit omdat ik de politie heb geassisteerd met een boot te water om te zoeken naar de vrouw. Hulpverlening gaat voor foto's uiteraard !! Zodra er foto's komen van mensen die wel foto's hebben gemaakt (o.a. Bar 't Kruytvat) zal ik deze plaatsen.)

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug