RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie zoekt nog steeds naar vemist persoon Westeinderplassen Aalsmeer

Datum: 26 juli 2006
Bron: Jeroen van Seben

Hierbij een foto update van de zoekactie van gisteravond. Woensdagmorgen is de zoekactie rond 10.00 uur herstart.

Zie ook eerdere berichtgeving:

Aalsmeer - Dinsdagmiddag omstreeks 16.00 uur is er groot alarm geslagen door de melding van een vermist persoon op de grote in de westeinder plassen.

Een persoon op een boot gooide zijn anker uit, hierbij brak het touw van zijn anker. De man besloot, volgens de persvoorlichter, om achter het anker aan te duiken. Hij kwam nog één keer boven en ging nogmaals naar beneden om het anker op te duiken. De man kwam daarna niet meer boven.

Duikers van de brandweer Hoofddorp en Amstelveen werden gealarmeerd, ook kwam de traumahelicopter ter plaatse. Na een uur ging de traumahelicopter retour naar het Vu ziekenhuis en richtte die zoekactie zich op het bergen van het lichaam. Omdat het een langdurige inzet zou gaan worden kwam ook de mobiele kantine van de brandweer ter plaatse. Besloten is toen om de zoekactie voort te zetten met een aantal boten van onder andere de Provincie Noord Holland (met Sonar apparatuur), Brandweer en Gemeente Aalsmeer en een schip van de Politie. Rond 23.00 is de zoekactie gestaakt en zal deze morgen weer hervat worden.

Foto's: Jeroen van Seben
http://www.petershotnews.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug