RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Drankrijders Aalsmeer en De Kwakel aangehouden

Datum: 14 juli 2006
Bron: Politie Amsterdam Amstelland
Donderdag op vrijdagnacht werden in de regio Amsterdam-Amstelland een aantal drankrijders gearresteerd.

Met aanrijdingen en grove verkeersovertredingen trokken zij de aandacht van surveillerende agenten. Twee bestuurders konden direct hun rijbewijs inleveren. Eén van hen reed voor de vierde keer tegen de lamp, een ander had ruim drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed.

Op de Legmeerdijk in Amstelveen reed een 29-jarige bestuurder uit de Kwakel zijn banden lek op een vluchtheuvel. Agenten constateerden alcoholgebruik en na een blaastest werd de man ingerekend. Aan het politiebureau bleek dat de automobilist al drie keer eerder op rijden onder invloed was betrapt. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en zijn auto werd aan de ketting gelegd.

Ook belandde een 42-jarige Amsterdamse op de Aalsmeerderweg in Aalsmeer met haar auto in de sloot. Bij controle werd alcoholgebruik geconstateerd. De vrouw werd ingerekend en op het politiebureau werd een alcoholpromillage van 1.55 gemeten (675 ugl) Dit is ruim drie keer de toegestane hoeveelheid. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs werd ingevorderd.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug