RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vrouw aangerand Wilnis, getuigen gezocht

Datum: 18 mei 2006
Bron: Politie Regio Utrecht
Op dinsdag 16 mei tussen 19.00 uur en 19.30 uur is op het fietspad op de Veenweg ter hoogte van de Marktschipper in Wilnis een vrouw aangerand.

De vrouw reed met haar snorfiets op de Veenweg toen ze door twee negroïde mannen op een scooter werd gedwongen om te stoppen. De vrouw werd vervolgens onzedelijk betast door de twee mannen. De twee mannen schrokken vervolgens van een hond die kwam aangelopen, waarna ze wegreden over de Veenweg, de Wilnisser Zijweg op.

Het signalement van de verdachten luidt als volgt:

Verdachte 1: negroïde man, 1.80 - 1.85 meter lang, normaal postuur, leeftijd tussen de 25 en 30 jaar, kort zwart kroeshaar, zwarte jas met veel zakken aan de voorkant en zilverkleurige knoopjes, donkere spijkerbroek, zwarte integraalhelm, zwarte rugzak met rode letters erop, Surinaams accent.

Verdachte 2: negroïde man, 1.65 – 1.70 meter lang, normaal postuur, kort zwart kroeshaar, zwarte integraalhelm, zwart jack, mogelijk regenjack met capuchon, donkere spijkerbroek.

De verdachten reden op een zwart met zilverkleurige scooter. Het zou kunnen dat de scooter schade heeft aan de linkerzijde.

De politie is op zoek naar getuigen van deze aanranding. Mogelijk heeft iemand wat gezien, aangezien er op dat moment ook mensen hun hond aan het uitlaten waren. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen, telefoon 0900 – 8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug