RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Drukte voor brandweer Aalsmeer

Datum: 16 mei 2006
Bron: www.petershotnews.nl
De brandweer van Aalsmeer heeft dinsdag een drukke ochtend gehad.

Rond 04:30 uur kwam er een melding van een binnenbrand in een bedrijf op de Lakenblekerstraat in Aalsmeer, nadat de brandweer ter plaatse was geweest is rookontwikkeling ontdekt.

Rond 06:00 uur kwam er nog een melding van een buitenbrand op de Hoge Dijk in Aalsmeer. Dit bleek echter geen buitenbrand maar een binnenbrand in een loods / kas te zijn. In de kas stonden diverse materialen, boten en caravans opgeslagen.

De brandweer heeft enkele ruiten en een slot moeten vernielen om toegang zich toegang tot de kas te verschaffen. De brandweer is ongeveer een uur bezig geweest. Tijdens het blussen kwam er een melding dat er een brand geweest was in de bloemenveiling, maar de bedrijfsbrandweer had die brand geblust, en de tweede tankautospuit van Aalsmeer moest samen met het hulpverleningsvoertuig van Uithoorn nog een nacontrole uitvoeren.

Toen alle voertuigen weer op de kazerne stonden kwam er nog een automatische brandmelding binnen van de bloemenveiling, ook ging de brandweer samen met de bedrijfsbrandweer weer naar toe.

Zoals bijna standaard bij alle automatische meldingen op de bloemenveiling betrof dit ook weer een loos alarm.

Foto's: Jeroen van Seben
www.petershotnews.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug