RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Youngone's tienerdisco bij JC Allround

Datum: 12 mei 2006
Bron: Ingezonden stukken
Zaterdag 20 mei opent jongerencentrum Allround (Rondweg 1a in Mijdrecht) haar deuren weer voor de tieners uit De Ronde Venen.

De Youngone’s, tienerdisco, is dan vanaf half 8 tot half 12 in jongerencentrum Allround. Voor half 8 kan Stichting Leefbaarheid geen verantwoordelijkheid nemen voor wachtende kinderen. Alle jongens en meisjes van 10 tot en met 14 jaar zijn van harte welkom. De beste DJ’s verzorgen deze avond de allernieuwste top-40 muziek en feestnummers en de lekkerste R&B.

Het entreegeld kan aan de deur worden betaald en bedraagt 2 euro voor tieners met een discopas en 4 euro voor tieners zonder discopas (zowel de Youngone’s pas als de voormalige Time Out pas zijn geldig).

Tieners die geen discopas kunnen laten zien, moeten zich desgevraagd kunnen legitimeren (i.v.m. leeftijdscontrole).

Op de disco wordt het drinken van alcoholische dranken niet toegestaan, evenals roken. Uiteraard zorgt Stichting Leefbaarheid voor voldoende begeleiding.

Tieners die alsnog een discopas willen laten maken (kosteloos) kunnen dat doen op woensdag 17 mei tussen 14.00 en 16.00 uur in jc Allround. Men dient dan mee te nemen: paspoort of Idkaart en een pasfoto.

Voor meer informatie kunt u op dinsdag en woensdag contact opnemen met Dyanne van Tessel (tienerwerkster) van Stichting Leefbaarheid De Ronde Venen op telefoonnummer 0297 230 287 of via [email protected].

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug