RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Nickelodeon bezoekt De Hoeksteen

Datum: 10 mei 2006
Bron: Ingezonden stukken

Dinsdag 9 mei was het team van programma “Nick At” op bezoek bij PCBS de Hoeksteen in Mijdrecht. Raymon, één van de leerlingen van groep 8, had een brief gestuurd en het team van Chris en Vivienne (ook bekend van Zoop) uitgenodigd om het programma op school op te komen nemen.

Rond half tien scheurde het bekende Oranje Smartje van “Nick At” het schoolplein op. Chris en Vivienne gingen direct op zoek naar groep 8 van de Hoeksteen. Al snel liepen ze de klas in waar de briefschrijver eerst aan de tand gevoeld werd. “Waarom heb je ons geschreven??” was de eerste vraag. Daarna begonnen ze de selectiewedstrijden voor die ene nog open plaats in het Nederlandse Voetbalelftal van Marco van Basten. Terwijl de jongens en meiden een stevige pot voetbal op het gras neerlegden, moesten een aantal meiden vragen over voetbal beantwoorden.

Na een zware strijd werden Raymon en Helen tot koning en koningin van het schoolplein gekozen . Zij kregen een prachtig Nickelodeon shirt en werden uitgenodigd om samen met hun klasgenoten een volgende WK uitzending te komen bijwonen.

Ben je benieuwd naar de beelden van deze dag?? Kijk dan op vrijdagmiddag 9 juni a.s. om 15.45 uur op Nickelodeon. Dan zie je alles.

 

 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug