RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Kies voor Hart en Sport

Datum: 08 mei 2006
Bron: Ingezonden stukken
In de afgelopen 6 weken hebben 9 basisschoolleerlingen uit de Ronde Venen met veel succes deelgenomen aan 5 waterpolotrainingen voor pupillen bij De Amstel. Dit alles in het kader van de Actie “Kies voor Hart en Sport.

Zoals in een eerder bericht werd vermeld is deze actie bedoeld om basisschoolkinderen van groep 6, 7 en 8 kennis te laten maken met een grote verscheidenheid aan sporten en andere manieren om gezond te bewegen.

Nadat De Amstel had aangegeven graag deel te willen nemen aan dit initiatief, gaven 9 kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar zich op om eens te kunnen proeven aan de waterpolosport.

Onder leiding van trainer Robert van Duijkeren kregen zij 5 trainingen lang de beginselen van deze sport in spelvorm aangeboden. Zwemmen met de bal, overgooien, schieten op doel en vooral het samenspelen in teamverband waren daarbij de belangrijkste onderdelen.

Aan het eind van de laatste training ontvingen alle kinderen een welverdiende oorkonde voor hun deelname. De volgende kinderen hebben de trainingen vol enthousiasme gevolgd: Steven Blok, Thijs Bolwerk, Friso Burger, Twan Groeneveld, Deborah Hartman, Frank Heijne en Maksim Tillart uit Mijdrecht en Luz-Elena Eikelenboom en Thijmen Sangers uit Wilnis.

Wil jij ook een keer komen kijken naar of meedoen met een pupillen waterpolotraining (leeftijd 8-12 jaar), kom dan eens langs (geheel vrijblijvend) op vrijdagavond in Zwembad de Otter te Uithoorn. De training vindt plaats van 19.30-20.15 uur. Meer informatie is ook te vinden op www.zpv-de-amstel.nl.  

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug