RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Jeffrey Schenk promoot nieuwe single bij Diskoland in Mijdrecht

Datum: 03 mei 2006
Bron: Ingezonden stukken
Zaterdag 6 mei komt de populaire zanger Jeffrey Schenk naar het centrum van Mijdrecht. Tussen 15.30u en 16.15u zal onder meer zijn nieuwe hit ‘Ik wil een zoen’ live ten gehore brengen en de CD-single van dit nummer voorzien van een handtekening.

Ondanks dat Jeffrey Schenk pas 24 is, loopt al enkele jaren mee in de showbizzwereld. In 1997 werd zijn zangtalent al ontdekt, maar in 2000 breekt hij pas echt door met zijn eerste single. Hierna is zijn carrière in een stroomversnelling geraakt. In de tijd die volgde reisde hij onder meer samen met Gerard Joling en Karin Bloemen naar Curaçao voor een groot concert en werd hij één van de vaste zangers van het bekende Amsterdamse café Bolle Jan.

In oktober 2003 geeft Jeffrey zijn eerste avondvullende concert in Purmerend. Tevens vind die avond de release plaats van zijn tweede single. Enige tijd later komt Jeffrey in contact met SBS6. Zij hebben het idee om van Jeffrey in 12 weken een ster te maken. Al snel wordt dit werkelijkheid en wordt het idee gedurende een aantal weken een vast item in SBS Shownieuws. In 2004 wordt een droom van Jeffrey werkelijkheid. Hij wordt door René Froger gevraagd om tijdens vier uitverkochte concerten in de Amsterdam Arena in het voorprogramma te staan. En zo treedt hij in een paar dagen tijd op voor ruim 240.000 mensen.

Nu, in 2006 vormt hij samen met Rob Ronalds en Alain Kersten de Woppers. Samen treden zij op op veel après-skifeesten door het hele land. Daarnaast timmert hij ook solo hard aan de weg. Zijn nieuwe single ‘Ik wil een zoen’ komt op 8 mei uit, maar zal exclusief bij Diskoland al op 6 mei verkrijgbaar zijn tijdens zijn promotieoptreden. Diskoland is gevestigd aan de Dorpsstraat 49 in Mijdrecht.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug