RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Geraniummarkt Aalsmeer groter dan ooit

Datum: 02 mei 2006
Bron: aalsmeercentrum.nl
Op zaterdag 13 mei wordt in het centrum van Aalsmeer de Geraniumjaarmarkt gehouden. De opzet van het evenement is uitgebreid ten opzichte van voorgaande jaren.

Op het Raadhuisplein en Drie Kolommenplein staan zoals gewoonlijk vele kwekers met geraniums in verschillende soorten en maten. KMTP Groei & Bloei staat weer met een stand bij het beeld van Flora en een deskundige jury zal de kwekers beoordelen op kwaliteit van de producten en de presentatie. Aalsmeers Harmonie verzorgt om 13.00 uur een optreden op het Raadhuisplein.

In de Marktstraat zijn vele activiteiten voor kinderen. De scouting organiseert diverse leuke kinderspelen en er is een draaimolen en zweefmolen. Restaurant Himalaya Huis en Grandcafé De Oude Veiling zorgen buiten voor een hapje en een drankje.

De Zijdstraat staat in het teken van de jaarmarkt. In de hele straat zijn kramen te vinden met allerlei spullen, van sieraden tot gereedschap en van telefoonaccessoires tot kleding. Daarnaast is korenmolen De Leeuw geopend voor publiek en worden op het Molenplein en op de hoek Zijdstraat-Dorpsstraat terrassen ingericht door respectievelijk Eetcafé ’t Holland Huys en restaurant Wapen van Aalsmeer.

De Geraniumjaarmarkt begint om 9.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Al met al belooft het een leuk evenement te worden dat u niet mag missen!

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug