RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie voorkomt gevecht kermis Mijdrecht

Datum: 02 mei 2006
Bron: Politie Regio Utrecht
MIJDRECHT - Door het inzetten van extra personeel heeft de politie vrijdag 28 april vermoedelijk een confrontatie tussen twee groepen jongeren voorkomen.

De politie kreeg in de aanloop naar Koninginnenacht signalen binnen dat twee grote groepen jongeren uit Mijdrecht en omgeving de confrontatie zouden zoeken op de kermis in Mijdrecht. Politieagenten hebben in eerste instantie persoonlijk contact gelegd met de aanspreekpunten van beide groepen om escalatie te voorkomen.

Vrijdagavond 28 april heeft de politie met extra personeel gesurveilleerd onder andere op de kermis aan de Hoofdweg. Tegelijkertijd heeft de politie uit de naastgelegen regio Amsterdam-Amstelland een verkeerscontrole gehouden op de Irenebrug in Uithoorn om zicht te houden op eventuele toestroom van jongeren uit de omgeving. Ook zijn de brug in De Hoef en de fiets/loopbrug ter hoogte van de camping Molenland buiten gebruik gesteld om zo de toestroom richting de Irenebrug te kanaliseren. Het verkeer heeft hiervan hinder ondervonden. Die avond zijn wel kleinere groepen jongeren op en nabij de kermis gesignaleerd. Door het zichtbaar aanwezig zijn is waarschijnlijk een confrontatie uitgebleven.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug