RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

TTC organiseerd Bloesemtocht

Datum: 02 mei 2006
Bron: Ingezonden stukken
Zondag 7 mei 2006 organiseert Toer Trim Club de Merel de "Bloesemtocht" een toertocht van ongeveer 110 kilometer.

Dit is de omgebouwde tocht “het Bloembollenkopje” zoals die in het programma staat. Vanuit het nieuwe clubhuis de Paddestoel, Hofland 33 A te Mijdrecht vertrekt de tocht naar de mooiste plekjes in de bloeiende Betuwe. Onderweg word gestopt voor een kopje koffie. De tocht wordt in groepsverband gereden met ervaren voorrijders. De start is om 9.00 uur vanaf café bar de Paddestoel, Hofland 33A te Mijdrecht.

De kosten bedragen 2 euro en inschrijven kan vanaf ongeveer 8.30 uur. Met het tempo houden we rekening met de zwakste schakel. Tevens vertrekt er om 9.00 uur een groep die in een zeer rustig tempo een wat kortere tocht maakt. Een prima gelegenheid dus eens kennis te maken met het Toer Fietsen.

TTC de Merel organiseert elke zondag voor zijn leden een toertocht van 60 kilometer,(start 8.30 uur vanaf café bar de Paddestoel, Hofland 33A te Mijdrecht) wilt u eens kennis maken met het Toer Fietsen en met de vereniging schroom niet en kom zondags gewoon eens langs!

We gaan er bij onze toertochten wel vanuit dat u over voldoende basis conditie beschikt om een toch van 100 km te kunnen volbrengen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug