RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Open dag bij VVV Vinkeveen

Datum: 01 mei 2006
Bron: Ingezonden stukken
Op zaterdag 6 mei 2006 houden de bedrijven en VVV die gevestigd zijn in het VVV-gebouw aan de Herenweg 144, open huis. Na hard werken in en om het pand, nodigen wij u met trots uit om een kijkje te komen nemen naar het resultaat! Wij verheugen ons op uw komst.

In het VVV-gebouw zijn naast de VVV diverse bedrijven gevestigd. Hieronder vindt u per bedrijf een korte toelichting.

De VVV De Ronde Venen is al meer dan 10 jaar gevestigd in het pand en geeft de toeristen en eigen inwoners informatie over alles wat er te doen is in en om De Ronde Venen en nog veel meer: Verkoop van fiets- en wandelroutes, VVV-gidsen, Recreatie- en Plassenkaart Vinkeveense Plassen, souvenirs, ansichtkaarten, etc.

 • Verkoop van ANWB vaarkaarten, wateralmanak 1 en 2, wandelgidsen, routebeschrijvingen, plattegronden van de regio
 • Regelen van overnachtingen in hotels en andere accommodaties
 • Informatie en reserveren van dagtochten, excursies, arrangementen en binnenlandse vakanties
 • Verkooppunt cadeaubonnen: VVV irischeques, dinercheques, theater- en bioscoopbonnen. Verras iemand met een geschenkbon!
 • Reserveren van kaarten voor evenementen en voorstellingen in Amsterdam die boekbaar zijn via het Amsterdams Uitburo
 • Verkooppunt voor CJP en de Stayokay (jeugdherberg)kaarten

  Tevens is hier het Antiquariaat Dat Narrenschip alweer 6 jaar gevestigd. Ons antiquariaat is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van antieke landkaarten en prenten. Met name van de provincies Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Zeeland vindt u bij ons een ruime sortering stads- en dorpsgezichten en landkaarten uit vroeger eeuwen. In het antiquariaat zijn alleen originele gravures en etsen te koop. Als geschenkartikel zijn vooral de oude prenten van steden en dorpen in trek. De zeldzame landkaarten vinden hun weg naar liefhebbers en verzamelaars. Het is beslist de moeite waard eens een kijkje te nemen in ons antiquariaat.

  Per 1 mei gaan er een aantal nieuwe activiteiten van start. :

  Dave Hague, Engelsman van geboorte, heeft een passie voor koken en kunst. Door Europa reizend heeft hij in veel restaurants gewerkt. Als ‘Personal Cook’ maakt hij heerlijke hapjes en gerechten in de vorm van een besloten diner, borrel, buffet, etc. Als gastheer bezorgt hij u een gezellige en ontspannen dag en avond. Bij hem kunt u terecht voor een vergaderruimte met volledige service.

  Jeanette Steenvoorden,heeft reeds 15 jaar een Persoonlijk Adviesbureau. Zij is gespecialiseerd in coaching en begeleiding van medewerkers in het bedrijfsleven en richt zich in het bijzonder op dislectie. Sinds 5 jaar is ze daarnaast werkzaam als holistich therapeute waarbij de behandeling met brioresonantie een belangrijke ondersteuning vormt.

  Marty Sernets verhuist haar Shiatsu praktijk, ChiRa naar deze locatie. Chira Shihatsu herstelt door middel van druk, strekkingen en manipulatie de energie-circulatie in de meridianen welke geblokkeerd worden door overbelasting, stress en emoties en zich uiten in emotionele en lichamelijke pijnklachten.
 • laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34  Terug