RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

De Bridgeboei lonkt naar het nieuwe seizoen

Datum: 28 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
De Bridgeboei is een van de zes bridgeverenigingen in De Ronde Venen. De vereniging speelt iedere donderdagavond van 19.45 tot 23.00 uur in Dorpscentrum De Boei in Vinkeveen.

De club telt op dit moment 68 leden, die zonder het competitie-element uit het oog te verliezen ook en vooral voor de gezelligheid spelen en genieten van de nazit tijdens het wachten op de uitslag, die electronisch wordt bepaald.

De wedstrijdleiding is in handen van de uit drie leden bestaande technische commissie, die wekelijks uitstekend werk levert.

Hoogtepunten binnen de vereniging zijn de jaarlijkse kerstdrive met een heerlijk buffet, de uitbundige viering van het lustrum eens in de vijf jaar, de jaarlijkse krachtmeting met de zustervereniging in Mijdrecht, de Bridgevereniging De Ronde Venen en de huldiging van de clubkampioen aan het einde van het seizoen (dit jaar voor het eerst).

De vereniging heeft plaats voor nieuwe leden. Heeft u belangstelling om in het nieuwe seizoen te gaan bridgen, kom dan zonder enige verplichting eens een avond meespelen om de sfeer te proeven. Er is plaats voor zowel beginnende als ervaren bridgers. Er wordt thans gespeeld in een A- en een B-lijn in cycli van zes speelavonden. Er is ruimte voor de instelling van een C-lijn. In de speelzaal mag niet worden gerookt. Na de speelronden 2 en 4 is er een rookpauze van 5 minuten buiten de speelzaal.

Het nieuwe seizoen start op donderdag 31 augustus 2006. De contributie bedraagt 60 euro per jaar.

Voor inlichtingen en aanmeldingen (ook om een avond mee te spelen) kunt u bellen met Sonja Dillions, tel. 0297 – 261818.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug