RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Rollerbank Mijdrecht

Datum: 27 april 2006
Bron: Politie Regio Utrecht
In samenwerking met het scooterteam heeft het wijkteam van De Ronde Venen woensdag een scootercontrole gehouden. Daarbij werden 27 bekeuringen uitgeschreven.

Vanuit de hele gemeente werden scooterrijders door motoragenten naar de controleplaats op het politiebureau in Mijdrecht geleid. In totaal werden 47 bromfietsen gecontroleerd. De bekeuringen betroffen opvoeren (7), papieren niet kunnen tonen (6), geen helm dragen (2), technische gebreken (5), diverse gedragingen (6) en zich niet kunnen legitimeren (1). Twee brommers werden in beslag genomen omdat de framenummers vals danwel onleesbaar waren. Drie uitlaatsystemen werden in beslag genomen omdat ze te veel lawaai produceerden.

Tijdens de controle werd een 20-jarige Mijdrechter aangehouden, wegens heling en belediging van agenten. Zijn snorfiets bleek een vals framenummer te hebben. Ook kreeg hij processen-verbaal omdat zijn verzekeringsplaatje bij een andere snorfiets hoorde (en hij dus onverzekerd reed) en omdat de scooter was opgevoerd. De politie doet nog nader onderzoek naar de scooter.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug