RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Buurtschouw toegankelijkheid voor ouderen en minder validen Uithoorn

Datum: 26 april 2006
Bron: Gemeente Uithoorn
Op woensdag 19 april werd in het Dienstencentrum aan de Bilderdijkhof een speciale informatieavond gehouden de toegankelijkheid in Thamerdal, Zijdelwaard en rond Europarei voor ouderen en minder validen.

Het verbeteren van de toegankelijkheid vormt een onderdeel van het project Wonen, Welzijn en Zorg Aalsmeer- Uithoorn.

Tijdens de avond zijn tal van aandachtspunten/knelpunten naar voren gekomen waar we samen met bewoners en welzijnsinstelling Stichting De Visser aandacht aan gaan schenken.

Ter plaatse gaan we kijken (schouwen) welke oplossingen de situaties kunnen verbeteren. De data van deze schouwen die al eerder waren gepubliceerd zijn op de informatieavond aangepast. Hieronder ziet u de correcte data.

U bent van harte welkom om deel te nemen aan één van deze schouwen.

Schouwen Thamerdal
 • Woensdag 26 april: 19.00 - 21.00 uur vertrek Ponderosa, Plesmanlaan 27
 • Woensdag 10 mei: 19.00 - 21.00 uur vertrek Jeu de Boulesbaan / Hoek Prinses Christinalaan en Ruys de Beerenbroucklaan

  We schouwen Thamerdal in twee keer. Deze schouwen zijn een combinatie van een gewone buurbeheerschouw en de speciale schouw vanuit het project Wonen, Welzijn en Zorg Aalsmeer-Uithoorn (WWZ). Dus worden de punten zoals besproken op de informatieavond tijdens de schouw meegenomen.

  Schouw Zijdelwaard
  Woensdag 10 mei: 19.00 - 21.00 uur vertrek Dienstencentrum Bilderdijkhof

  Dit is geen gecombineerde schouw. Deze avond kijken we alleen naar de toegankelijkheid van de wijk Zijdelwaard en dan met name naar alle punten die op 19 april zijn genoemd .

  Schouw Europarei
  De schouw die gepland stond op 16 mei komt te vervallen, omdat er minder specifieke aandachtspunten naar voren kwamen tijdens de informatieavond.

  Meer informatie?
  Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden als deelnemer aan een schouw, belt u dan met de heer M. Reijnen via telefoonnummer 513 626.
 • laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34  Terug