RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Zwemploeg De Amstel sluit seizoen wel héél succesvol af

Datum: 24 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
Uithoorn / De Ronde Venen- Vorig weekend sloot de wedstrijdzwemploeg van zwem- en polovereniging De Amstel uit Uithoorn de vijfde ronde van de competitie af als derde in de 2e klasse en promoveerde daarmee naar de 1e klasse binnen de kring Amsterdam/'t Gooi.

Na een spannende en gezellige wedstrijd met De Fuut uit Maarssen, De Meerkoeten uit Abcoude en IJsselmeer uit huizen wisten zij in in zwembad de Meent in Huizen al deze ploegen achter zich te laten. Zelfs (!) de toegevoegde laatste estafette tussen de trainers en coaches van de vier verenigingen werd door De Amstel ruimschoots gewonnen (dat is het voordeel van een meezwemmende trainer!).

Alsof dit nog niet genoeg was wist de ploeg afgelopen zaterdag in Alphen aan de Rijn in de laatste ronde van de vijfkamp ook nog de beker binnen te slepen voor de eerste plaats in die vijfkamp. Ondanks een kleine bezetting door ziekte en blessures (niet van het zwemmen trouwens!) gaven zij daar AZC uit Alphen aan de Rijn, De Meer-koeten uit Abcoude, ZV Worden uit Woerden en De Plas uit Nieuwkoop het nakijken.

Twee uitdagingen liggen dit seizoen nog in het verschiet; ten eerste voor velen de persoonlijke wedstrijden tij-dens de kringkampioenschappen op 13, 14, 20 en 21 mei in het Sloterparkbad in Amsterdam en ten tweede het oergezellige Flevolandtoernooi in Swifterbant in het weekend van 23 tot 25 juni. Ook de zwemmers onder de 12 jaar wensen wij héél veel succes in het weekend van 10 en 11 juni tijdens de Speedofinales in Aalsmeer.

Vanaf deze plaats héél veel succes volgend seizoen in de 1e klasse en een felicitatie aan allen die met heel veel plezier en inzet hieraan meegewerkt hebben; zwemmers, coaches, trainers, begeleiders, tijdwaarnemers en alle andere enthousiaste vrijwilligers.

Petje af voor jullie inzet: Zwemmers/sters: Anna Pijning, Anne Hurkmans, Annika Borgstede, Aster Pijning, Bram de Rijk, Brinio Hond, Coen van Haaster, Deborah Verbruggen, Dominique Fronik, Dominique Levant, Elmer Kok, Elwin Kok, Erik van Leeuwen, Ineke Hond-Ran, Jasper Doornbos, Jeroen Liesveld, Leo Reeuwijk, Maureen van der Meer, Max de Jong, Merlijn Visser, Nadine Melman, Nick Drenth, Nick Sijmons, Nienke Bosman, Ninke van Zwieteren, Noëlla Hond, Rianne Kok, Stefan Meijer, Stefan Oudshoorn, Thijs Böhm, Tijmen Molema en Wessel de Jong. Begeleiders en vrijwilligers: Ria, Ineke, Erik, Wim, Gerard, Jeffrie, Frank, Frans, Jon, John (2x), Ton, Gerda, Harry, Jolanda, Julia, Marion, Wilma, Joke en Ellie

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug