RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Franse crêpes op terras Het Voordek aan de Vinkeveense Plassen!

Datum: 19 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
Op Koninginnedag, 29 april, zal Het Voordek op feestelijke wijze haar nieuwe seizoen ingaan met authentieke Franse Crêpes.

De Crêpes worden volgens een origineel Bretons recept gemaakt van boekweitmeel en zijn in de zoete alsmede de hartige variant verkrijgbaar. De Crêpes worden op het terras vers bereid en zijn een heerlijke aanvulling op de reeds bestaande lunchkaart bestaande uit diverse belegde boordjes. De crêpes worden deze dag voor een speciaal “Koninginnetarief” aangeboden. Terras Het Voordek is in de weekenden en op feestdagen geopend tussen 10.00 en 19.00 uur.

Na de herinrichting van de haven heeft ook het kantoor een nieuwe plek gekregen. Het betreft het kantoor van de Zeilschool de Vinkeveense Plassen en Vinkeveen Haven. Verhuisd naar het “eiland” (naast het voormalige gemeentelijke natuur zwembad), gelegen aan diverse bewegwijzerde routes over De Vinkeveense Plassen voor electrische sloepen en kano’s. Het kantoor biedt een goed zicht op de havenkom en is gelegen direct naast Het Voordek (terras aan het water).

Door de ruime opzet van het kantoor is er nu ook ruimte voor het presenteren van de diverse watersportaccessoires zoals zeilboeken en zeilkleding. Voor het kantoor ligt de verhuurvloot van Vinkeveen Haven welke onder andere bestaat uit kano’s, electrische sloepen (8 personen), motorboten (8 personen), Valken en diverse kleinere open zeilboten.

Ook is het mogelijk voor groepen een rondvaart te maken onder begeleiding van een schipper aan boord van een klassieke salonboot, een open sloep of op een zeilende platbodem.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug