RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Youngones is back! in JC Allround

Datum: 18 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
Vele tieners hebben er even op moeten wachten. In de wandelgangen waren steeds meer onzekere berichten te horen: waarom zijn er geen disco’s meer voor de tieners in De Ronde Venen?

Gelukkig kan het tienerwerk van Stichting Leefbaarheid alle tieners van 10 tot en met 14 jaar weer geruststellen: de Youngone’s is back.

Door verschillende ontwikkelingen in de afgelopen jaren zijn er een aantal aanpassingen gemaakt, te weten:
• De Time Out disco’s kunnen door gebrekkige opkomst niet worden hervat. Wel kunnen tieners van 13 tot en met 15 jaar elke vrijdagavond, van 8 tot 10, terecht in jongerencentrum Allround (Rondweg 1a, Mijdrecht) voor het tienercafé. Elke paar weken wordt op het tienercafé ook een party gehouden met DJ’s en vette muziek. De andere weken worden er andere activiteiten georganiseerd, zoals een gamenight, een boysnight en een girlsnight.
• De leeftijd voor de Youngone’s is verbreed van 12 naar 14 jaar. Iedereen vanaf 10 jaar mag de Youngone’s bezoeken. De disco is vanaf heden op de zaterdag eens per maand, van 19.30 tot 23.30 uur in jcAllround.

De regels blijven hetzelfde: alcoholhoudende drank en roken toegestaan zijn niet toegestaan. Ook staat het tienerwerk weer paraat met een grote groep vrijwilligers om de tieners zo goed mogelijk op te vangen.

De eerstvolgende Youngone’s is op zaterdag 22 april (van 19.30 tot 23.30 uur). Tieners die in het bezit zijn van een discopas (de Time Out pas mag ook gebruikt worden) betalen slechts 2 euro entreegeld aan de deur. Tieners die geen discopas kunnen tonen betalen 4 euro. Tieners die nog voor de disco een pas willen aanvragen kunnen op woensdag 12 april, tussen 14.00 en 16.00 uur terecht in jcAllround, waar de pasjes gemaakt worden.

Meer informatie over de disco, het tienercafé en andere activiteiten van het tienerwerk van Stichting Leefbaarheid is te vinden op: www.st-leefbaarheid.nl (hoofdstuk tienerwerk). Voor overige vragen kan contact worden opgenomen met Dyanne van Tessel via e-mailadres: [email protected]

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug